Hírek

Bagolyvár Bisztró
Bagolyvár Bisztró
Átadásra került a Bagolyvár Bisztró épület külső minimal nyílászárói. A megrendelő egyedi igényeinek megfelelően, toldásmentes szibériai erdeifenyőből, kívül - belül síkra záródó bejárati és erkélyajtók, nagyméretű fix üvegfalak, teljesen szögletes vonalvezetéssel. A rozsdamentes kilincsek, jól ellenállnak napi igénybevételnek.
Berlin WannSee
Berlin WannSee
A néhai kelet – Berlin, WannSee partjainál fekszik az az első világháború előtt épült villa, melynek teljes külső - belső rekonstrukciójára 2013 áprilisában kaptunk megbízást. A külső homlokzati nyílászárók korszerű rendszerben korhű esztétikumban kerültek legyártásra, látszó vasalat elemek nélkül. A beltéri nyílászárók az alsó német polgári stílusúak egyedi tömör réz Bisschop kilincsekkel. A képek a galériában találhatóak.
T.-Bútor Cell CUP
T.-Bútor Cell CUP
Immáron tizenhetedik alkalomma került megrendezésre a Veszprémben zajlódó Cell Kupa. 20 ország 150 csapat küzdött a legjobbnak járó címért hat korosztályban. Az U-12 korosztályt a T.-Bútor Kft. támogatta, s nagy örömünkre született veszprémi érem. Az Éles Kézisuli a harmadik, míg Várpalot az ötödik helyen zárta Közép - Európa legrangosabb utánpótlás fesztiválját.
Villa Rau de Mori
Villa Rau de Mori
Cégünk nyerte el a romániai Villa Rau de Mori nyílászáróinak gyártására kiírt pályázatot. A nagyméretű nyílászárók magas minőségű válogatott, helyi toldásmentes erdeifenyő alapanyagból készültek a megrendelők kérésére.
Minimalista erkély ajtó
Minimalista erkély ajtó
Nagyméretű erkélyajtó, egyedi vonalvezetéssel, a Fertő - Hanság gyönyörű természeti környezetében.
Avadoo