Ajtó

Kiváló betörés elleni védelem, magas hő és hangszigetelési tulajdonságok, természetes megjelenés, harmonikus formák.
   
Alufa

Alufa

Luxus és kényelem

A legmagasabb színvonalat képviselik T.-Bútor Kft. alufa bejárati ajtói. Egyedi kombinációja a természetesség és technológia találkozásának. Meleg, fényes, matt és strukturált felületek szinte végtelen számú választéka az alumínium esetében, és exkluzív fafajok, mint cseresznye, tölgy, bükk, juhar és dió a fa esetében. Az alumínium panelek porszórt hegesztett, kivitelben készülnek, ellenállva az időjárás viszontagságának.
Fa

Fa

Egyéniség, szabadság, biztonság

A bejárati ajtó a ház névjegye, ez a névjegy teremt kapcsolatot a külvilág, és a lakótér között. Számos funkciónak kell megfelelnie. Az ember a bejáraton keresztül fogadja a vendégeket, a bejárati ajtó nyújt biztonságot, illetve határolja el a magánszférát. Egyben igazolja az ízlést, és utal a bent élőkre. A bejárati ajtó nem csak egy tárgy, hanem ki kell hogy fejezze a személyes igényeit, vágyait, minden ajtónk egyedi darab. Fa ajtóink kiváló minőségű termékek, minőségileg bevizsgáltak. Hosszú távú garanciát nyújtunk a kötések, tömítések, felületkezelések terén, hogy minden egyes ajtó maradandóan értékes benyomást keltsen.

Fa, üveg, fém

Ezek a meghatározó elemei a mai bejárati ajtóknak, portálszerkezeteknek. Végtelen forma, stílus és variáció, arányok minden esetben tudunk alkalmazkodni az igényekhez. Mindezt úgy, hogy közben az ökológia, a gazdaságosság, a tűz- és betörésvédelem a leghatékonyabb.
Beltéri ajtó

Beltéri ajtó

Személyre szabva

Személyes komfort, különböző karakterek, különféle megoldások. Az otthon belső terének kialakítása során, a bútor, a padló, a beltéri ajtó kialakítása, illeszkednie kell az Ön igényeihez. Tömörfa, fa furnérozott, üvegajtó akár ezek kombinációja, minden lehetséges. Végtelen forma, stílus és variáció, arányok minden esetben tudunk alkalmazkodni az igényekhez. Mindezt úgy, hogy közben az ökológia, a gazdaságosság, a tűz- és betörésvédelem a leghatékonyabb.

Biztonság

A Roto DoorSafe C a cilinderműködtetésű – a kulcs elfordításakor reteszeli a főzárat és a kiegészítő záródási pontokat – mechanikus többpontos ajtózár családunk, melynek tagjai alkalmazhatóak bejárati ajtókhoz valamint DIN EN 179 szabvány szerinti vészkijárati ajtókhoz és DIN EN 1125 szabvány szerinti pánikajtókhoz. A kiváló minőségű DoorSafe 600 zárgeneráció egyedül álló – acélcsapból és acélkampóból álló – kombinált kiegészítőzárral rendelkezik. A DoorSafe 600 megbízható zárást és tartós tömítettséget biztosít az ajtóknak, így biztosra veheti, hogy aminek nincs semmi keresnivalója a lakásban az kint is marad!

Az Ön álomajtója

Alufa, fa, vagy üveg

Igényes, magas színvonalú ajtót szeretne? Egy különleges elképzelés, egy ajtó, amilyen senki másnak nincsen. Egyedülálló az Ön igényeire szabva. Legyen az ajtó klasszikus, történelmi, modern vagy nagyon puritán? Látott esetleg a nyaralás során, utazás közben, vagy akár az újságban, interneten egy-egy jó ötletet?

Nem probléma. Küldjön egy vázlatot, képet, mondja el az elképzeléseit, és mi megvalósítjuk az Ön személyre szabott ajtaját.
Az Ön álomajtója
Avadoo